Loading...

Language

Shqiptar

Menaxhimi

Në pjesën e poshtme është e tetë çelësat funksion të:

Tetris Online

Klasik Tetris me aftësinë për të luajtur online një për një si një lojë nga 90. Edhe kutinë e projektimit është e njëjtë. Shumë kush e shihte atë për herë të parë, të ndjehen një valë e nostalgji. Ky manual tastierë erdhi në vitin 1994. Ajo ishte e njohur në treg nën emra të tillë si "Super TULLA LOJË 9999 në 1" ose "8 në 1". Lodra u bë një hit si dhe fitoi zemrat e shumë lojtarë. Sot ajo po përjeton një Rilindje dhe të transferohen në një format dixhital.

Rregullat e lojës

Loja zhvillohet në një dy-dimensionale fushën e "qelqit" madhësi nga 10 deri në 20 qelizave. Nga maja e deri në fund shifrat janë në rënie në të tetrominoes (4 kub). Lojtari ka aftësinë për të lëvizur horizontalisht dhe të rrotulluar deri në rënien figura nuk abut çdo sipërfaqe (buzë të fushës, të tjera forma, në fund të qelqit). Të drejtë në ekran lojtar sheh se ai do të bjerë më tej Tjetër, kjo ju lejon të planit të lëviz.

Nëse cubes do të krejtësisht të plotësoni çdo rresht, ajo zhduket. Ju merrni një numër të caktuar të pikave. Çdo gjë ishte më e lartë, rënien në numrin e zhdukur atë. Lojtari është detyra është e thjeshtë: për të fituar pikë për aq kohë sa figura prek pjesën e sipërme buzë e në fushën e lojës. Rezultatin më të mirë pikat – është ruajtur në kujtesë.

Historia e lojës

Mundësinë për të luajtur Tetris kemi borxh për inxhinier-programues të BRSS Aleksei Pajitnov. Tetris u shpik në vitin 1984. Lojë fituar gjatë disa viteve. Totali i shitjeve arriti në më shumë se 100 milionë kopje.